• 4 personen

  • 30 minuten

Pasta alla Norma

BEREIDINGSWIJZE

  1. Snijd de aubergines in kleine blokjes van 3×3 cm.
  2. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de blokjes aubergine in circa 5 minuten goudbruin. Haal ze uit de pan met een schuimspaan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  3. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Voeg de knoflook, het uitje, de Sugocasa en de basilicum toe. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
  4. Voeg de aubergine blokjes toe aan de saus en laat op laag vuur pruttelen.
  5. Kook de pasta “al dente” in een pan met ruim water en een beetje zout. Giet de pasta af. Voeg de pasta toe aan de tomatensaus met aubergine.
  6. Verdeel de pasta over de borden en garneer met Parmezaanse kaas en een paar blaadjes verse basilicum naar smaak.

Ingrediënten

  • 2 aubergines

  • 500 gram Penne

  • Grand Italia Sugocasa

  • 1 teentje knoflook, fijngesneden

  • 1 ui, fijngesnipperd

  • Verse basilicum

  • Parmezaanse kaas, naar smaak

  • Peper & zout

  • Olijfolie