Project omschrijving

  • 4 personen

  • 40 minuten

Gegrilde Mini Graffiti met cantharellen

BEREIDINGSWIJZE

  1. Snijd de Mini-Graffiti door de helft en gril deze met extra vierge olijfolie, zout, peper en rozemarijn.
  2. Bak de cantharellen

Gnocchi

  1. Schil de aardappels en snij deze in stukken. Kook ze met de tenen knoflook en zout in 25 minuten gaar. Wrijf de aardappelen met de knoflook door een bolzeef en zorg voor 300 gram schoon gewicht.
  2. Laat de aardappelpuree iets afkoelen en vermeng deze met de bloem en ei. Maak het geheel op smaak met zout en peper. Kneed dit tot een deeg op je werkblad en voeg de peterselie toe.
  3. Verdeel de massa in 2 gelijke delen. Rol deze uit tot een rolletje van 1 cm, snij deze in stukken van 1 cm en druk met een vork ribbels in je deegkussentje.
  4. Kook de kussens in 2 minuten gaar (als ze boven komen drijven zijn ze gaar).
  5. Schep ze uit het water en breng ze op smaak met boter, vers geraspte Parmezaanse kaas, wat zout en peper uit de molen.

Ingrediënten

  • 8 Mini Graffiti’s 

  • 6 el cantharellen, gebakken

  • Rucola cress

  • Extra vierge olijfolie

  • Peper uit de molen

  • Opzouten naar smaak

  • Voor de gnocchi

  • 300 gram kruimige aardappels

  • 2 tenen knoflook, gepeld

  • 1 ei 

  • 125 gram bloem

  • 5 el peterselie, fijngehakt

  • Parmezaanse kaas naar smak

  • Een flinke klont roomboter

  • Peper uit de molen

  • Opzouten naar smaak

Terug naar recepten