Project omschrijving

  • 6 personen

  • 20 minuten

BEREIDINGSWIJZE

  1. Pel de knoflook en hak of stamp fijn. Meng met de overige ingrediënten en roer goed door totdat de suiker is opgelost.
  2. Doe de marinade in een schaal.
  3. Snijd de aubergines in plakken van 7 mm dikte en dompel ze in de marinade. Laat de marinade zeker 10 minuten in de aubergineplakken intrekken.
  4. Grill de plakken vervolgens aan beide kanten gaar op de barbecue.

Een heerlijk bijgerecht voor een zomerse barbecue.

Ingrediënten

  • 1 aubergines

  • 5 el rode chilisaus

  • 4 el ketjap

  • 1 tl suiker

  • 5 el Japanse sojasaus (kikkoman)

  • 1 teentje knoflook

  • 1 snufje cayennepeper

  • 2 el zonnebloemolie

Terug naar recepten