Project omschrijving

  • 4 personen

  • 30 minuten

BEREIDINGSWIJZE

  1. Snij de aubergines in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik. Bestrijk ze met olie en gril aan beide kanten tot je mooi gebruinde grillstrepen op de aubergines ziet. Snij de tomaten in stukjes of plakjes.
  2. Serveer de aubergines koud of warm (naar smaak) samen met de tomaten op een bord.
  3. Verkruimel de helft van de feta, meng met de pesto en verdeel over de groenten. Meng alle resterende ingrediënten (behalve de munt of de basilicum) tot een dressing en verdeel dit over de groenten.
  4. Voeg tot slot de verse basilicum toe aan de aubergines tomatensalade en serveer.

Copyright Mara Hörner / www.lifeisfullofgoodies.com

Ingrediënten

  • 2 standaard aubergines

  • 2 Graffiti aubergines

  • 1 kg tomaten (verschillende soorten)

  • 200 gram feta

  • 1 handje vol pijnboompitten

  • 5 el pesto

  • 6 el olijfolie

  • 6 el witte balsamicoazijn

  • 6 el zoete vruchtenazijn

  • Zout en peper

  • Verse basilicum

Terug naar recepten