NIEUWS2021-11-17T15:47:04+01:00

Nieuws

3001, 2023

Nederlandse aubergine seizoen voor Purple Pride vroeg van start

Het is alweer zover. De eerste Nederlandse aubergines van Purple Pride liggen bij de retailer in het schap. Het Nederlandse aubergineseizoen is officieel van start gegaan met de oogst van de eerste paarse aubergines bij onze teeltlocaties Greenbrothers in Zevenbergen en Van Duijn De Jong Aubergines in Westdorpe. In maart komt ook de rest van het aubergineassortiment van Growers United op de markt.

1310, 2022

Aubergine shoarma, nu ook te koop bij Jumbo

Met trots introduceert Purple Pride de vegan aubergine shoarma in het retailschap. De auberginshoarma is nu ook te koop bij Jumbo als onderdeel van een range vegan gemaksproducten in gekoelde AGF versschap. De supersnelle plantbased shoarma op basis van aubergine werd eerder door trendwatcher Food Inspiration benoemd als één van de meest inspirerende food concepten op het Vegan Taste Lab.  

1205, 2022

Nieuwkomer in het vegan landschap

Purple Pride laat food service professionals kennis maken met de veelzijdigheid van aubergine: een supersnelle plantbased shoarma op basis van aubergine. Een 100% plantaardig aubergine shoarma. Gemaakt van verse aubergines rechtstreeks van Nederlandse telers. Geroosterd en op smaak gebracht met olie en natuurlijke smaakmakers, zodat je de echte shoarma beleving krijgt.

2402, 2022

Het paarse goud

We zien dat het Hollandse aubergineseizoen steeds meer naar voren schuift. Retailers spelen hiermee in op de vraag van de shopper die steeds vaker willen weten waar hun voedsel vandaan komt. Ook transparantie en duurzame productie wordt voor de retailer steeds belangrijker.

1103, 2021

Nederlands aubergine seizoen gestart

Uit onderzoek van Growers United in Nederland blijkt dat de aubergine met een penetratie van 21 procent in 2019 nog weinig bekend is bij het grote publiek. Mensen weten niet wat ze met de aubergine kunnen of hoe ze het moeten gebruiken. Daarom heeft Purple Pride met haar klanten inspiratiecampagnes uitgezet.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Go to Top