Purple Pride heeft een breed assortiment bijzondere soorten aubergines met een eigen smaak, vorm en kleur. Speciaal ontwikkeld voor de professionele keuken. Om nog meer chefs te laten zien dat onze aubergines perfect binnen verschillende horeca concepten passen, staan we dit jaar op Gastvrij Rotterdam.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Van 23 t/m 25 september staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor de horeca.

Vegan Taste Lab
Purple Pride vind je in het Vegan Taste Lab, een nieuw initiatief komende editie. Veganisme wint de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca en er zijn steeds meer bestaande bedrijven die veganistische producten toevoegen aan hun assortiment. Het Vegan Taste Lab wil zich onderscheiden door het bieden van het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door inspirerende proeverijen.

Aubergine in de vega(n) keuken
Aubergines zitten vol vezels, hebben een vlezige structuur en een smaak die goed combineert met andere ingrediënten. Het is dan ook dé groente om fantastische vega(n) gerechten mee te creëren.

Kom langs bij ons op het Vegan Taste Lab, stand 5.519, hal 5 en laat je inspireren! We laten je graag zien én proeven hoe onze aubergines perfect in jouw horeca concept passen. Interesse in vrijkaarten? Stuur een e-mail naar a.martens@doorpartners.nl