Op vrijdag 29 maart heeft Coöperatie DOOR getekend voor de overdracht van de grond voor een bouwkavel van 3,6 hectare op Businesspark Honderdland. De komende 18 maanden wordt hier gewerkt aan een nieuw bedrijfspand.

Kantoor en one-stop-shop onder één dak
Coöperatie DOOR bouwt samen met haar merken Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint een nieuw gezamenlijk kantoor en verpakkingscentrum waar de tomaten, aubergines, zoete puntpaprika’ en komkommers straks onder één dak worden verpakt naar wens van de klant. De inrichting van het nieuwe pand is volledig gericht op een snelle en efficiënte verwerking van onze versproducten. Daarnaast realiseert DOOR een one-stop-shop voor de klant.

29 mei is symbolisch de eerste paal geslagen. Het nieuwe pand moet eind 2020 gereed zijn voor gebruik. Benieuwd naar de vorderingen? Je kunt de hele bouw volgen op: www.door-bouwt.nl