DOOR-Partners1416-1440x350

Visie, missie & kernwaarden

Visie, missie en kernwaarden

Aubergine is nog altijd de grote onbekende in het groenteschap. Jammer, vinden wij. En daarom doen wij er alles aan om de allerlekkerste aubergines te telen. Om deze vervolgens, via onze partners, naar de consument te brengen.

Onze visie

“De aubergine is wereldwijd een groeiende, gezonde en smaakvolle voedingsbron.”

Onze missie

“Purple Pride loopt voorop door onderscheidend te zijn in de hele keten van de aubergine, op een manier die bovengemiddeld profijtelijk is en waarde opbouwt voor alle ketenpartners.”

De kernwaarden van Purple Pride

 

Passie

Passie voor ons werk is de bron van alles wat we doen. Als familiebedrijf zit het in onze genen, en is onze passie voelbaar van het telen van ons product tot en met het contact met onze partners, klanten en consument. Dat is wat ons anders maakt.

Expert

Het telen en internationaal vermarkten van aubergines is niet alleen onze specialiteit, door onze lange en brede ervaring zijn wij verworden tot unieke (kennis)expert binnen onze sector. Kennis die we graag delen.

Perspectief

Wij gaan verder waar anderen stoppen. In het ontwikkelen van nieuwe markten en samenwerkingsverbanden en nieuwe innovatieve producttoepassingen. We durven uitdagend te zijn en nieuwe perspectieven te bieden. Op alle terreinen van ons vak: voor partners, retailers en consumenten.

Partnerschap

Wij geloven in bundeling van krachten & kennis, en in lange termijn relaties gebaseerd op eerlijkheid. Zowel binnen als buiten onze organisatie. Partnership is samenwerken, luisteren en kansen benutten. Het creëert waarde voor alle betrokkenen van consument tot partner.

Betrouwbaar

Continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn onze basiswaarden. Wij geloven in afspraken nakomen. Het is één van de vele manieren waarop wij onze directe en indirecte klanten bedienen en ontzorgen. Elke dag weer.