KLAPSTUK-PurplePride-WEB12of141440x350-2

Nieuws

Nieuws

Wij zijn continue in beweging. Lees hier het laatste nieuws!

boren greenborthers

Greenbrothers stapt over op aardwarmte

Bij onze teeltlocatie Greenbrothers in Zevenbergen zetten we dit jaar een belangrijke stap naar duurzaam telen. Er wordt momenteel een aardwarmte-installatie aangelegd. Door het gebruik van aardwarmte hebben we straks maar liefst 80% minder gas nodig. 

Lees meer
IMG_1018

Uitbreiding locatie Oosterland

Purple Pride breidt uit! En wel met 2,8 HA op onze locatie in Oosterland. In mei 2017 is er begonnen met de bouw. Als alles volgens planning loopt is de bouw begin december afgerond, zodat 12 december de nieuwe planten erin kunnen.

Lees meer
IMG_9427

Purple Pride opent aubergineseizoen 2017

Net als voorgaande jaren heeft Purple Pride ook dit jaar weer de primeur met de eerste Hollandse aubergines. Op de verschillende locaties van Purple Pride zijn de eerste vruchten geoogst.

Lees meer
banner website FL2017 2

Purple Pride op de Fruit Logistica 2017

Van 8 t/m 10 februari 2017 vindt de Fruit Logistica weer plaats in Berlijn. En uiteraard is Purple Pride van de partij!

 

Lees meer
grab_3

Nieuwe bedrijfsfilm

 

Leer in 3 minuten tijd alles over de aubergine! 

 

 

Lees meer
IMG_3059

20 jaar Purple Pride

Samen met klanten, relaties en collega's vierde Purple Pride vrijdag 18 maart vierde haar 20-jarig jubileum. Het werd een avond vol verrassingen: een show van Tante Es, de benoeming van het eerste erelid en... de onthulling van het nieuwste Purple Pride concept. 

Lees meer
Smidsschorrepolder-1

Areaal Purple Pride groeit met 2,5 HA

Telersvereniging Purple Pride heeft haar areaal vergroot naar in totaal 40 hectare. Afgelopen kwartaal is de teeltlocatie in Westdorpe uitgebreid met 2,5 hectare glas. 

Lees meer